Nieuws

Dag 5 BMW 310323

De Business Mobility Week op New Business Radio

De Ondernemer tijdens de Business Mobility Week gemist?

Zakelijke mobiliteit, er verandert veel én snel. Tijd om experts al die ontwikkelingen te laten duiden en ondernemers te helpen beslissingen te nemen. Presentatoren Roland Tameling en Frank Buma ontlokken ondernemers, beleidsmakers en belangenbehartigers hun toekomstvisies en hun twijfels in plezierige gesprekken. Verdwijnt de lease-auto? Is het mobiliteitsbudget de toekomst? Welke subsidies zijn er vanuit de overheid en hoe kom je daarvoor in aanmerking? 

De Business Mobility Week dag vijf - 31 maart

In deze vijfde en laatste dag van de Business Mobility Week bespraken we nogmaals de onderwerpen die eerder in de week zijn besproken, worden bepaalde zaken toegelicht en de laatste vragen beantwoord. Wat zijn de beste tips voor jouw toekomst? 

Presentatoren Roland Tameling en Frank Buma gingen samen met co-host Patrick van Weert van de ANWB in gesprek met Dirk-Jan de Bruijn van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Gerard Doll, Thijmen Fellinger en Joël Coster van de RDW, Youngtimer Expert Marco Hof, Jeroen Horlings van Tweakers, Arjan Velthoven van Bestelauto.nl, Jasper Engel van IVA Pro en Marijn Huijsmans van MH Beveiligingsdiensten. 

De Business Mobility Week dag vier - 30 maart

Alle ontwikkelingen in bedrijfswagens en busjes overzichtelijk op één dag. Te duur? Niet sterk genoeg? Wat is er te koop en wat kun je ermee?

Presentatoren Roland Tameling en Frank Buma gingen samen met co-host Roy Driessen van LeasePlan in gesprek met Arjan Velthoven van Bestelauto.nl, Marieke van Amelsfort van Mercedes-Benz Bedrijfswagens, Berend-Jan Hoekman van ElectricBrands AG, Herbert Zuidervliet van Renault, Andries Vlot van Green Dynamics en Marco Pannekoek van Ford Nederland.

De Business Mobility Week dag drie - 29 maart

Iedereen een mobiliteitsbudget, deelauto of toch OV-jaarkaart? En de leaseauto’s dan? 

Presentatoren Roland Tameling en Frank Buma hadden als co-host Bart Horstman Marketing Manager & MaaS Strategist bij Shuttel. Samen met hem gingen ze in gesprek met Alain Visser van Lynk & Co, Marco Knitel van Check, Karina Tiekstra van MyWheels, Jan van Delft van Vereniging Zakelijke Rijders, Jasper Vogelaar van Care by Volvo, Peter Bijvelds van Ebusco en Eric Siewers van Hertz.

De Business Mobility Week dag twee - 28 maart

De ooit zo vertrouwde diesel raakt steeds meer uit de gratie, maar wat is het alternatief? Hoe ziet het kostenplaatje voor elektrische auto's er eigenlijk uit? Kortom: jouw wagenpark over vijf jaar, staat-ie op je netvlies? Vragen en antwoorden over innovatief ondernemerschap rond het wagenpark op dag twee van de Business Mobility Week.

Presentatoren Roland Tameling en Frank Buma hadden als co-host Jasper IJsselstijn, ambassadeur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de Wegenwacht. Samen met hem gingen ze in gesprek met Marleen Versteegen, manager duurzaamheid bij Dura Vermeer; Wilfred Sleijffers, directeur van Green Road Equipment; Anne Lobbes en Tjalling Hollander van Hyundai Motor Nederland; Jan Schouten, commercieel directeur bij Volvo Trucks; Michael van Wijngaarden van de Gemeente Rotterdam, Ruben Keuter van NIO Nederland en Pieter van Beusekom van Phatfour.

De Business Mobility Week dag één - 27 maart

Presentatoren Roland Tameling en Frank Buma gingen samen met co-host Dirk-Jan de Haan van ANWB in gesprek met Arjen Kapteijns  van Gemeente Den Haag, Huub Dubbelman van de RAI Vereniging, Karin van den Berg van LMe Mobility, Rick van Rijthoven van World of e-Mobility, Pieter Willems van Groendus, Marjon Kaper van de ANWB, Klaas Pieter Roemeling van Shuttel, Dorrith Dijkzeul van Gemeente Rotterdam en Marieke Mantje en Ard Zweet van Mazda Nederland.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live