Nieuws

Remote Working in Progress 240323

De werknemer, waar staat deze nu?

Een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress gemist?

Harold Keldermans is directie P&O Koninklijke Landmacht. Ron Lemmens en Mike Stern gingen met Harold in gesprek over de werknemer. Waar lopen werknemers zoal tegenaan binnen de nieuwe werkmix en wat zijn de ontwikkelingen en verwachtingen op de arbeidsmarkt? Wat kan er echt bijdragen aan werkgeluk van de werknemer? 

Ook gingen de presentatoren met Marieke van der Westen in gesprek over haar start-up: Afuera. Vanuit Afuera bieden zij een programma aan waarin remote werken, leren, ontwikkelen en het uitbreiden van het netwerk worden gecombineerd.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live