Nieuws

Babs van de Voort - KRNWTR

Wat is het lekkerste water van Nederland?

Ron Lemmens sprak met Babs van de Voort van KRNWTR+ in een Business Update.

Het is de vijftiende VN Wereld Water Dag en op deze dag wil KRNWTR+ meer aandacht vragen voor water. Het thema dit jaar is 'Versnellen van de Verandering'. Iedereen kan een verschil maken door de manier waarop men water drinkt en consumeert. Daar vraagt KRNWTR+ aandacht voor door middel van de KRNWTR+ Water Awards.

In Nederland hebben we een hoge kwaliteit van ons leidingwater. Het Nederlandse leidingwater voldoet aan honderden eisen, velen malen meer dan bijvoorbeeld flessenwater. Maar als de kwaliteit van ons drinkwater al veel beter is dan van flessenwater, waarom wordt flessenwater dan toch nog zoveel gekocht en gedronken? Gewenning, gemak? We weten dat het wel 100 keer slechter is voor het milieu. Is dan misschien de smaak belangrijker?

Tijdens de zoektocht van KRNWTR+ naar ‘Het lekkerste water van Nederland’ zal leidingwater van verschillende Nederlandse Watermaatschappijen samen met bekend flessenwater geproefd en beoordeeld worden. Een onafhankelijke jury van experts heeft aan de hand van verschillende criteria het lekkerste water van Nederland getest.

Ron Lemmens ging er tijdens een Business Update over in gesprek met Babs van de Voort, CEO van KRNWTR+.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live