Nieuws

Marion Koopmans

Virologe Marion Koopmans in OmniTalks

Ron Lemmens en Daniëlle Friskes spraken met Marion Koopmans.

De coronapandemie maakte van Marion Koopmans een bekende Nederlander. De virologe was als lid van het Outbreak Management Team dagelijks te zien op televisie. Marion is hoogleraar Virologie aan het Erasmus MC en doet onderzoek naar de overdracht van virussen van dieren op mensen. Voor haar rol bij het indammen van infectieziekten zika en ebola won ze verschillende prijzen.

Ron Lemmens en Daniëlle Friskes, Business Director Health and Biotech bij Omnicom PR Group, spraken met haar over haar liefde voor kunst en fotografie, haar plotselinge bn’erschap en het boek dat haar zoon over haar schreef.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In OmniTalks belichten we net even de andere kant door onze gasten te vragen naar drie van hun meest bijzondere tekstfragmenten waar ze inspiratie uit halen. Ron Lemmens wordt iedere uitzending bijgestaan door een communicatie-expert namens Omnicom PR Group. 

New Business Radio maakt OmniTalks in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live