Nieuws

Van A tot Z Succesvol 090323

Jan Willem Meinsma in Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink ging in gesprek met Jan Willem Meinsma.

Jan Willem Meinsma is lid van het College van Bestuur bij Hogeschool Saxion in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Na gewerkt te hebben bij achtereenvolgens FBTO, PTT Post, Philips, KEMA, TNO en Bartiméus ‘instelling voor blinden en slechtzienden’ maakte hij de overstap naar het onderwijs.

Bij Universiteit Utrecht werd hij directeur Finance en Control. Gevolgd door een bestuurderspositie bij Hogeschool Windesheim. Na hier acht jaar werkzaam te zijn geweest is hij nu lid van het College van Bestuur bij Hogeschool Saxion. Daar is hij verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering, het bevorderen van ondernemerschap en het uitbouwen van het onderwijs in Apeldoorn. Hessel Jan Smink ging met de gedreven bestuurder in gesprek tijdens Van A tot Z Succesvol.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live