Nieuws

LTB Mylette

AFS en Mylette bundelen de krachten

Martine Hauwert ging in gesprek met René Dorresteijn in Let's Talk Business.

Mylette is een consultancy- en softwarebedrijf gericht op de financiele industrie. Als consultants helpen ze veranderingen door te voeren onder andere op het gebied van wet- en regelgeving, procesveranderingen en systeemimplementaties. Als softwarebedrijf bouwen ze voor met name banken en vermogensbeheerders software op maat. AFS en Mylette bundelen nu de krachten om het core banking platform van Blanco over te nemen en door te ontwikkelen. In de samenwerking tussen Mylette en AFS wordt Mylette verantwoordelijk voor de verkoop, het beheer en de verdere doorontwikkeling van het platform.

René Dorresteijn is de oprichter en (mede) directeur van Mylette. Binnen Mylette is hij met name gefocust op de commerciële kant van het bedrijf. Hij heeft zijn hele werkzame leven gewerkt in de financiele industrie, zowel voor banken als voor toeleveranciers van deze industrie. Hoe is de organisatie gegroeid en hoe kijken ze tegen de samenwerking met AFS aan? Martine Hauwert ging er met René Dorresteijn over in gesprek. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live