Nieuws

De Ondernemer

De Ondernemer #38

Je hoorde De Ondernemer met dit keer André Dolsma als co-host.

André Dolsma, commercieel directeur van Qredits (en het afgelopen seizoen Droomstart-vakjurylid) was co-host van Remy Gieling en Roland Tameling in De Ondernemer. 

Qredits biedt coaching, microkrediet en mkb-krediet aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Het gaat om ondernemers die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Hiermee wil het in Almelo gevestigde bedrijf ondernemerschap bevorderen. Qredits doet dat door een combinatie van tools, coaching en kredietoplossingen.

Bovenstaande maakt van commercieel directeur André Dolsma de perfecte co-host om de luisteraars en kijkers van De Ondernemer alles te vertellen over financiering, micro- en andere kredieten, de staat van het mkb en broodnodige adviezen en tips voor ondernemers wanneer het aankomt op de juiste tools en andere hulp. Trouwe luisteraars van de podcast Droomstart kennen Dolsma als vakjurylid van de serie. Daarom ook alle ruimte om nog eens met hem terug te kijken op het voorbije seizoen, de kandidaten en de lessen.

Veder te gast in deze uitzending waren Jeffrey van Dam van FinBuddy, Nicol Tadema van ‘De 7 Magische Woorden’, John Lin van BORG en Paul Remie van BikeFlip. Daarnaast kwam ook Job van den Berg weer langs voor een verse Data Dinsdag. 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live