Nieuws

OmniTalks afl 2

Cardioloog Janneke Wittekoek in OmniTalks

Ron Lemmens en Marly van Bragt gingen het gesprek aan met Janneke Wittekoek.

Te gast in deze uitzending was Janneke Wittekoek, cardioloog en gespecialiseerd in het vrouwenhart. Janneke heeft een eigen kliniek in Utrecht, schrijft boeken en is geregeld te zien in de media. Ron Lemmens en co-host Marly van Bragt, Senior Account Lead bij Omnicom PR Group, gingen met Janneke in gesprek over de verschillen tussen hartkwalen bij mannen en vrouwen en het herkennen van stress.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In OmniTalks belichten we net even de andere kant door onze gasten te vragen naar drie van hun meest bijzondere tekstfragmenten waar ze inspiratie uit halen. Ron Lemmens wordt iedere uitzending bijgestaan door een communicatie-expert namens Omnicom PR Group. 

New Business Radio maakt OmniTalks in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live