Nieuws

Remote working in Progress Japke-D 24022023

De ideale werkplek volgens Japke-d Bouma

Een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress gemist?
Japke-d Bouma is columnist bij NRC en schrijft daar wekelijks een column over werk, carrière, het leven en (kantoor)taal. Ook geeft ze presentaties over (terug naar) kantoor, de 'verschillen' tussen vrouwen en mannen op de werkvloer, werkgeluk en heldere taal. 
Ron Lemmens en Mike Stern gingen in gesprek met Japke-d over de behoeften van werknemers als het om de inrichting van het remote en het nieuwe werken gaat. Waarom schieten werkgevers hierin te kort en hoe zou het anders kunnen?

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Martine Hauwert en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live