Nieuws

24022023 unive business update

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen bij Univé

De Business Update met Ron Lemmens op New Business Radio gemist?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is in Nederland een verzekering voor zelfstandig ondernemers die de verzekerde voorziet in een periodieke uitkering bij ziekte of invaliditeit. Welke varianten zijn er en welke wettelijke bepalingen door de overheid komen er aan? Ron Lemmens ging er tijdens deze Business Update over in gesprek met Ludwina Bisschop, AOV-expert bij Univé. 

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live