Nieuws

230223 Let's Talk Business Stater

Dienstverlening op de hypothecaire markt in Europa

Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met Erwin Dreuning van Stater.

Het bedrijf Stater is door de Amerikaanse kredietbeoordelaar Fitch als uitstekend beoordeeld voor de kwaliteit van haar dienstverlening. Stater behoudt de rating van 1-, de hoogste rating in Europa voor ‘primary servicing'.

Stater biedt end-to-end servicing, volledig digitale producten en system-only diensten aan klanten. Naast haar bestaande Nederlandse en Belgische entiteiten, breidde Stater het dienstenaanbod in 2022 uit naar Duitsland met de lancering van de dochteronderneming Stater GmbH. De Duitse entiteit bevindt zich in de laatste fase van de lancering van haar eerste klant en zal naar verwachting in de loop van de eerste helft van volgend jaar operationeel zijn. Hoe draagt de diversiteit van de aangeboden activiteiten bij aan de duurzaamheid van het bedrijf op lange termijn? Ron Lemmens ging erover in gesprek met CEO Erwin Dreuning.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live