Nieuws

210223 Business Open 3.0

Taking the lead

Business Open 3.0 stond deze aflevering in het teken van leiderschap in marketing en sales.

Presentator Roelof Meijer had indringende gesprekken met performance business leader Nico Hanhart, sprak met Gregor Gersen van Fidecon over effectief onderhandelen, met Jochem Klijn van Netwerken.nl over ‘gekocht worden in plaats van te verkopen’ en met Rein Korthals Altes van Business Open Nederland over hoe je echte verbinding kunt maken. Dat alles en meer in Business Open 3.0.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live