Nieuws

Luke Liplijn Van A tot Z Succesvol

Luke Liplijn in Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink ging in gesprek met Luke Liplijn tijdens Van A tot Z Succesvol.

Luke Liplijn is CEO en oprichter van Matrixian Group. Luke is gedeeltelijk opgegroeid in België en Brabant. In Tilburg volgde hij zijn studie tot bouwkundig ingenieur. Vanuit de drang om binnen de vastgoedmarkt slimme ‘know your customer’ oplossing te ontwikkelen startte hij tijdens zijn studieperiode zijn eerste bedrijf. Dit bedrijf heeft hij na de uitbouw aan Experian, een beursgenoteerde onderneming aan de London Stock Exchange, verkocht.

Het ondernemerschap zit Luke Liplijn in zijn bloed en startte vrij snel na de verkoop zijn tweede bedrijf. Gericht op data analyse binnen de financiële- en vastgoedmarkt. Dit bedrijf heeft hij na verloop van tijd aan postbedrijf Sandd (nu PostNL) verkocht.

Inmiddels al weer zeven jaar geleden is Luke Liplijn met Matrixian Group gestart. Een data en AI (Artificial Intelligence) bedrijf gericht op de vastgoed sector en haar partners. Hessel Jan Smink ging in gesprek met Luke Liplijn, een gedreven ondernemer die binnen en buiten onze landsgrenzen organisaties locatie-intelligent wil maken.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live