Nieuws

Ted van Assen

Voormalig huisarts Ted van Essen in OmniTalks

Ron Lemmens en Hagar Jobse gingen in gesprek met Ted van Essen.

Ted van Essen is voormalig huisarts, oprichter van de Nederlandse Influenza Stichting en griepexpert. Maar we kennen hem vooral als tv-dokter Ted bij Omroep MAX, waar hij kijkers in een paar minuten bijpraat over de meest uiteenlopende kwaaltjes en ziektes. Ron Lemmens en co-host Hagar Jobse gingen met Ted in gesprek over zijn christelijke gereformeerde jeugd, zijn tijd in Amerika en de geheimen van gezond oud worden.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In OmniTalks belichten we net even de andere kant door onze gasten te vragen naar drie van hun meest bijzondere tekstfragmenten waar ze inspiratie uit halen. Ron Lemmens wordt iedere uitzending bijgestaan door een communicatie-expert namens Omnicom PR Group. 

New Business Radio maakt OmniTalks in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live