Nieuws

My Personal Finance 070223

2023 succesvol maken

My Personal Finance stond dit keer in teken van 2023 succesvol maken.

Wat is er in 2023 nu anders dan vorig jaar? Roelof Meijer ging erover in gesprek met Willem Johannesma van OAKK Capital Partners, Raymond Mars van Stichting RegisterExecuteur, Marcel Spaai van Instituut voor Bedrijfsovername en Judith Scherrenberg van My Personal Finance. Welke tips en ideeën zijn er om 2023 succesvol te maken?

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

Luister live