Nieuws

Ron Simpson De Ondernemer 07022023

De Ondernemer #35

De nieuwe uitzending van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Hij zette de avocado in hoofdletters op de (menu-)kaart, is een veelgevraagd spreker en de man achter creative businessschool Skybox: serie-ondernemer Ron Simpson. Gastheer Remy Gieling ontving hem als co-host in De Ondernemer.

Serie-ondernemer Ron Simpson zet steeds weer nieuwe ideeën om in succesvolle concepten. Ook creëert hij verhalen en avonturen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat de voorpagina’s halen. De afgelopen vijftien jaar verkende de dertiger verschillende sectoren, richtte hij meerdere succesvolle bedrijven op en hij tourde de wereld rond. Ook werkte Simpson samen met indrukwekkende merken als Red Bull, Nike, Bacardi, Porsche, Sony en Moët & Chandon.

Maar vooral kennen we hem als mede-oprichter van The Avocado Show. Een restaurantconcept en Instagram-hit dat en binnen een jaar uitgroeide tot een internationale franchise met vestigingen in Parijs, Londen, Madrid, Brussel en Amsterdam. Simpson zijn meest recente avontuur, Skybox, is een creative businessschool waar ondernemers, professionals en creatieven volgens de ondernemer terecht kunnen voor inspirerende events, 1-op-1-sessies of zogenaamde personal development-jaarprogramma’s. 

Verder te gast in deze uitzending waren Jenna Simons van OneFit, Léon Polman van Green Side, Jeroen Broekema van Leaders in Finance en Léan Verstoep van Kia Nederland.

Daarnaast kwam Job van den Berg langs voor een verse Data Dinsdag en hoorde je zoals elke uitzending vlak voor sluitingstijd, Ondernemertjes, de radiocolumn van Nico Dijkshoorn over waar hij de afgelopen twee uur naar heeft moeten luisteren en kijken. 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live