Nieuws

Jeroen Ankersmit MBO College Hilversum

De campusontwikkeling een stap verder brengen

Bert Kok ging in gesprek met Jeroen Ankersmit tijdens MediaMatters.

In deze aflevering van MediaMatters ging Bert Kok in gesprek met Jeroen Ankersmit, de directeur van het MBO College Hilversum. De school heeft inmiddels 7.000 studenten, van wie er zo’n duizend op het Media Park vakopleidingen volgen op het gebied van media. Het MBO College speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Media Park tot een echte campus. Jeroen Ankersmit is dan ook voorzitter van de Initiatiefgroep Campusontwikkeling.

Hoe kijkt Jeroen aan tegen de ontwikkelingen in de mediasector? Kan zijn opleiding de veranderingen wel bijbenen? Op het Media Park zijn de lijntjes kort tussen het MBO College en de mediabedrijven. Hoe maakt de school daar gebruik van en wat moet er volgens Jeroen nog op het Media Park gebeuren om de campusontwikkeling nog een stap verder te brengen?

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector. Bert Kok praat met gevestigde namen én nieuwkomers over de ontwikkelingen in de media-industrie. Daarbij gaat het om de technologie, maar ook om de business. Verder is er speciale aandacht voor de mediabedrijven op het Media Park in Hilversum.

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast.

MediaMatters is een initiatief van Media Perspectives.

Luister live