Nieuws

BU NLO 010223

Merken ‘over de grens’

Martine Hauwert ging in gesprek met Myrthe Pardoen tijdens een Business Update.

In deze Business Update kwam aan bod wat er allemaal bij komt kijken als je als bedrijf klaar bent voor een volgende stap: het uitrollen van je merk naar andere landen in de wereld. Hoe kun je jouw merk het beste registreren als je bescherming in verschillende landen wilt verkrijgen? Kun je het merk dat je voor de Europese markt hebt bedacht zomaar één op één gaan registreren in landen in bijvoorbeeld Azië of Zuid-Amerika? Martine Hauwert en Myrthe Pardoen van NLO Shieldmark gingen in gesprek over internationale merkbescherming. 

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live