Nieuws

Herman Hell 31012023

De Ondernemer #34

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Herman Hell was dit keer co-host van De Ondernemer. Presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling ontvingen de op-en-top Rotterdamse horecaondernemer om te praten over zijn plannen en de vele uitdagingen in zijn branche. 

Natuurlijk, het is de laatste jaren crisis op crisis in de horecabranche. Er was de pandemie met lockdowns, coronamaatregelen en steeds weer die spanning wat wel en wat vooral niet meer mocht. Het enorme personeelstekort, voor een groot deel door arbeidskrachten die gedurende de pandemie hun werkzame heil elders gingen zoeken. Toen waren er opeens de oorlog, de energiecrisis en de inflatie die de prijzen omhoog stuwen. Kortom: kommer en kwel.

Steeds weer een nieuwe crisis. Groot of klein. Maar bij de pakken neerzitten? Dat zit niet in het DNA van de Rotterdamse horecaondernemer Herman Hell, zo lijkt het. Het tegendeel is waar. Hell zit vol met opvallende plannen. De opening van The Grit aan ‘zijn’ Coolsingel, bijvoorbeeld. Een luxe nachtclub die zeer binnenkort de deur opent. Een gelegenheid voor de 'oudere' gast met in het restaurant sterrenchef Marco Prins aan het roer. 

Verder te gast in deze uitzending waren: Jasper Gabriëlse van Seepje, Yorick Naeff van Bux en Aaron Mirck van het boek ‘Niet appen tijdens het eten’.

Daarnaast hoorde je De Ondernemer Onderweg met deze keer YES Charge.me; Job van den Berg kwam langs voor een verse Data Dinsdag en zoals elke uitzending vlak voor sluitingstijd, Ondernemertjes, de radiocolumn van Nico Dijkshoorn over waar hij de afgelopen twee uur naar heeft moeten luisteren en kijken. 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live