Nieuws

Remote Working in Progress 270123

Hybride werken komt moeizaam op gang

De uitzending van Remote Working in Progress met Mike Stern gemist?

Hybride werken komt bij veel bedrijven nog maar moeizaam op gang, omdat het beleid niet duidelijk is en het management op teveel borden aan het schaken is. Dus blijven mensen doen wat ze altijd al deden en blijft het gebruik van hybride werkoplossingen en de (technische) middelen te vaak liggen. 

Waarom worstelt het bedrijfsleven hier zo mee en waar liggen de oplossingen? Als we denken dat we het hybride werken onder de knie hebben, dan is dit een complete misvatting. We staan nog maar aan het begin en veel bedrijven zullen nu echt aan de slag moeten gaan, maar worstelen hier dus enorm mee. Ron Lemmens en Mike Stern gingen hierover in gesprek met Eric Hartsink, directeur bij Communicativ; en Sander Ten Hoedt, Hybride Work Lead bij CISCO.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live