Nieuws

Business Update 27012023

Succesvolle organisaties bouwen energieke topteams

Ron Lemmens ging in gesprek met Juul van den Boomen in een Business Update.

Toptimism at Work is opgericht door Juul van den Boomen en werkt regelmatig samen met verschillende partners op grote opdrachten of rondom specialisaties. Wat al deze partners gemeenschappelijk hebben is een gedeeld optimisme over werken en samenwerken. Alle partners van Toptimism at Work werken dan ook vanuit de diepe overtuiging dat werken en samenwerken gemakkelijker, soepeler en met meer positieve energie mogelijk is en weten daarin waardevolle bijdragen te leveren. Juul heeft ook een boek geschreven: 'Optimisme Aan Het Werk'. Ron Lemmens ging met Juul van den Boomen in gesprek over haar boek en over het POWER to Change model. Wat is het precies en hoe pas je het toe?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live