Nieuws

LTBI Blackbear 26012023

Vision and impact on the labour market

Let's Talk Business International met Folkert Tempelman gemist?

Let's Talk Business International met Folkert Tempelman gemist?

Blackbear is een outsourcing oplossing met de missie om de barrières van de werkende wereld te doorbreken en bedrijven en professionals in staat stellen om samen te werken aan elk project of werk dat overal en altijd moet worden gedaan. Hoe is het model van blackbear de oplossing in de huidige economische en arbeidsmarkt? Folkert Tempelman ging hierover in gesprek met Joep Wittebrood, CEO van blackbear.

Blackbear is a hassle-free outsourcing solution on a mission to break down the barriers of the working world - empowering companies and professionals to collaborate seemlessly on any project or work to be done from anywhere, at any time. How is blackbear's model the solution in the current economic and labour market? Folkert Tempelman discussed this with Joep Wittebrood, CEO of blackbear, this Thursday at 10:00 AM in Let's Talk Business International.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live