Nieuws

LTB UMON 250123

Hoe breng je organisaties en mensen in de publieke sector bij elkaar?

Martine Hauwert ontving Martin Staats van UMON in Let's Talk Business.

Op 15 november 2022 is UMON officieel gelanceerd, het moederbedrijf van OnlyHuman, DUX en Zeelenberg. Hiermee zetten zij een stevige fundering neer voor de verdere ontwikkeling van hun organisaties. Ze hebben de ambitie om verder te groeien als specialisten in het plaatsen van professionals in de publieke en non-profit sector.

Als groep bedient UMON de publieke en non-profit sector. Als specialist binnen die sector leggen de dochterorganisaties zich toe op de specifieke uitdagingen binnen verschillende vakgebieden. Wat zijn de leerpunten uit afgelopen jaren voor UMON en welke uitdagingen liggen er in de business op dit moment? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Martin Staats, algemeen directeur bij UMON.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live