Nieuws

Virginia Yanquilevich De Ondernemer 24012023

De Ondernemer #33

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Co-host van Remy Gieling en Roland Tameling was ditmaal Dopper-CEO Virginia Yanquilevich, het bedrijf is wereldberoemd dankzij de duurzame waterflesjes. Wat zijn haar plannen en hoe wil zij onze planeet groener en leefbaarder krijgen? 

Dopper, wie kent de flessen niet? Dopper biedt mensen de mogelijkheid om herbruikbare waterflessen te verkiezen boven single-use flessen. Zo vecht het merk samen met de gebruikers ervan tegen plasticvervuiling, één single-use waterfles per keer. Het bedrijf is contant in beweging met steeds weer nieuwe innovaties en groei in binnen- en buitenland. Dopper is gecertificeerd B Corp. Zo is het bedrijf onderdeel van het Goodshipping-programma. Het betekent dat Dopper de industrie helpt om van 100 procent hernieuwbare brandstoffen de nieuwe standaard voor overzeese verzendingen te maken.

Het was dus de hoogste tijd om CEO Virginia Yanquilevich uit te nodigen als co-host van deze aflevering van De Ondernemer. Zij vertelde over de ambities, duurzaam ondernemen in het algemeen en natuurlijk over haar leiderschap. De CEO wil van sociale ondernemingen de nieuwe norm maken. Dit inspireert haar om te helpen nog meer impact te maken. Volgens Yanquilevich valt er veel te winnen als het gaat om het verbinden en inspireren van meer organisaties. 

Verder te gast in de uitzending waren Angela Ursem van Food for Skin; Jeffrey van Dam van FinBuddy; en Annelies Velders en Shira Winterkamp van 'Hét Marketing Kookboek'.

Ook deze aflevering was er weer een De Ondernemer Onderweg. Ondernemer René Ziedses kwam vertellen over de Ford F150 Lightning, de bijzondere elektrische Amerikaanse pick-up die Ziedses zelf naar Nederland heeft gehaald. Tot slot kwam ook Job van den Berg weer langs voor een verse Data Dinsdag.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live