Nieuws

Wim Hoekstra Quarant

Wat krijgen gemeenten op zich afgevuurd dit jaar?

Martine Hauwert ging in gesprek met Wim Hoekstra in Let's Talk Business.

Dit jaar is Quarant 25 jaar het onafhankelijke adviesbureau voor lokale overheden. Bijdragen aan een betrouwbare overheid en veilige samenleving waar burgers prettig kunnen leven, werken en wonen, is wat zij voor ogen hebben. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen die op gemeenten afkomen dit jaar? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Wim Hoekstra, partner en oprichter van Quarant.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live