Nieuws

LTB PHIL THE JOB 18012023

Filipijnse werkkrachten werven vanuit Nederland

Martine Hauwert ontving het bedrijf PHIL THE JOB in Let's Talk Business.

PHIL THE JOB is het eerste recruitmentbureau in Nederland dat zich richt op de werving van personeel uit de Filippijnen. Het wervingsbureau werft gespecialiseerd personeel in verschillende branches om de grote problemen op de Nederlandse arbeidsmarkt tegen te gaan. Waarom is PHIL THE JOB de eerste in Nederland die zich richten op Filipino's en wat maakt het werven van buitenlandse (non-EU) werknemers uitdagend? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Sep en Nelly Breukers, initiatiefnemers van PHIL THE JOB.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live