Nieuws

Corona winkelstraat

Trends en ontwikkelingen voor 2023

Een nieuwe aflevering van Trending Today met Ron Lemmens gemist?

In deze Trending Today blikte Ron Lemmens met zijn gasten terug op een onstuimig 2022 en besprak hij de trends en ontwikkelingen voor 2023. Ron sprak met Hans Biesheuvel van ONL over de speerpunten van ONL voor dit jaar. Ligt de focus van de politiek bij de verkiezingcampagnes of daadwerkelijk bij het doorpakken op belangrijke thema's? En hoe ontwikkeld de arbeidsmarkt zich in 2023?

Ook sprak Ron Lemmens met Hans Klein Swormink van de Kamer van Koophandel onder andere over het rapport 'De bedrijven dymamiek' met daarin cijfers uit het handelsregister van 2022.

Verder keken we naar een aantal brancheorganisaties over de verwachtingen van 2023. Bijvoorbeeld met Pieter Bas Boertje, voorzitter bij IDEA. Ook blikte Ron Lemmens terug op het programma De Ondernemer op New Business Radio. In dit programma was Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke horeca Nederland te gast. Wat waren de belangrijkste verwachtingen volgens Dirk Beljaarts en KHN?

Van de reisbranche gingen we naar een branche die volop in ontwikkeling is. Van leegstand tot innovatie, er gebeurd veel in de non-food retail sector. Ron ging in gesprek met Jan Meerman, directeur van INretail. Tot slot vertelde Hanita van der Meer van de Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) wat er op dit moment gebeurd en speelt in de reisbranche.

Trending Today is op donderdag tussen 17:00 en 18:00 uur te horen op New Business Radio. Welke macro economische ontwikkelingen zijn er? Hoe gaan de politiek, diverse sectoren er mee om? Vanuit meerdere invalshoeken belichten we elke week een andere ontwikkeling. 

Luister live