Nieuws

De Ondernemer - Dirk Beljaarts

De Ondernemer #31

De eerste aflevering van dit jaar van De Ondernemer gemist?

Ook 2023 is een belangrijk jaar voor de horeca. Van personeel en prijzen op de drank- en menukaart, tot aan de NOW-terugbetalingen. In de eerste kijkradio-uitzending van De Ondernemer dit jaar, was Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) co-host.

De Ondernemer, dat vorig jaar ruim een miljoen keer bekeken en beluisterd is, is vanaf dinsdag weer wekelijks te volgen op New Business Radio, YouTube en de homepage van De Ondernemer. Presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling ontvangen in de studio (top)ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven. Extra aandacht is er voor mobiliteit en innovatie, in De Ondernemer Onderweg. 

Andere (studio)gasten in de uitzending waren Florentine Rijkmans van de Horecava; Jarno Middelbosch van Lucid Motors; Jochem Paarlberg van MKB-Brandstof; Ricardo Eshuis van SVH en Maaike de Reuver van Food Inspiration.

Ook deze week was Job van den Berg van Blue Field Agency weer te gast. Hij maakt in zijn radiocolumn Data Dinsdag duidelijk hoe als ondernemers met digitalisering en data om te gaan. En wat zou de radioshow zijn zonder Ondernemertjes, de radiocolumn van Nico Dijkshoorn? 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live