Nieuws

LTB ActionAid 22122022

Internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen

Folkert Tempelman ontving het bedrijf ActionAid in Let's Talk Business.

ActionAid is een internationale vrouwenrechtenorganisatie die strijdt voor een gelijkwaardige en duurzame wereld. Dat doen ze samen met vrouwenbewegingen en lokale gemeenschappen wereldwijd. Ze staan op tegen ongelijkheid en armoede en geloven in een feministisch perspectief. 

Wat is hun visie op systeemverandering? Hoe pak je dat praktisch aan om een gelijke en duurzame toekomst te realiseren, in Nederland maar vooral wereldwijd? Folkert Tempelman ging erover in gesprek met Marit Maij, directeur van ActionAid Nederland en Sophie Kwizera, Co-Head Policy and Programmes / Advisor Natural Resources and Just Transition bij ActionAid.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live