Nieuws

De Ondernemer 20122022

De Ondernemer #30

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer gemist?

In de laatste aflevering voor een korte feestdagenstop was Ali Niknam, CEO van online bank en fintech-bedrijf bunq, de co-host van Remy Gieling en Roland Tameling tijdens De Ondernemer. Met hem keken we terug op een veelbewogen jaar en blikten we vooruit op 2023. 

Ook 2022 was een bomvol jaar voor bunq-oprichter en CEO Ali Niknam. Hij zette een goededoelenorganisatie voor door de oorlog getroffen Oekraïners op, nam een Belgische concurrent over en ging de strijd aan met De Nederlandsche Bank. Hoe de veertiger met bunq de beste gaat worden? We vroegen het Niknam. Wat kan bunq betekenen voor zzp’ers, freelancers en mkb’ers? Ook kreeg bunq het dit jaar aan de stok met De Nederlandsche Bank (DNB) over de aanpak van witwassen. Hoe kijkt de CEO daar op terug? 

Verder waren Dirk Taselaar en Leon Daggenvoorde van Baya Baya; Chris Buitenhuis van MAN Truck & Bus Nederland en Jaron Borensztajn van Cargoroo te gast in de uitzending.

Ook deze week was Job van den Berg van Blue Field Agency weer te gast. Hij maakt in zijn radiocolumn Data Dinsdag duidelijk hoe als ondernemers met digitalisering en data om te gaan. En wat zou de radioshow zijn zonder Ondernemertjes, de radiocolumn van Nico Dijkshoorn? 

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook

Luister live