Nieuws

Impact 15122022

Ontwikkelingen en trends rondom zonnepanelen

Glenn van der Burg sprak met Peter Paul Weeda tijdens Impact.

De ontwikkelingen rondom zonnepanelen zijn de afgelopen jaren enorm versneld. De gevolgen daarvan zijn hogere opbrengsten en lagere kosten. Ook de groei van het aantal zonneparken heeft een vlucht genomen. Zo werd er in 2022 een recordaantal zonneparken gerealiseerd. De verwachting voor het komende jaar is dat die groei zal doorzetten. GroenLeven viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Glenn van der Burg sprak erover met CEO Peter Paul Weeda. Hoe kijkt hij terug op die periode? Welke trends en ontwikkelingen komen eraan?

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum Impact Centre ErasmusGroenLeven, marktleider op het gebied van zonne-energie, en duurzaam-ondernemen.nl, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live