Nieuws

People Power 12122022

Het inzetten van SDG’s en ESG

Het ging tijdens deze aflevering van People Power over SDG's en ESG.

De Sustainable Development Goals (SDG’s) en doelen rondom Environmental, Social en Governance (ESG) zijn ondertussen stevig aanwezig binnen de strategie van organisaties. Hoe zet je de SDG’s en ESG in om richting te bepalen voor jouw organisatie? Welke keuzes heb je te maken en hoe stel je prioriteiten? Glenn van der Burg ging er over in gesprek met Renee de Boo, Partner People & Change bij KPMG; Nikki van Dam, Manager Sustainability Advisory bij KPMG; en Koen Eising, CSR Director bij Alliander.

Mireille Ollivieira ging in Leading People Power in gesprek met gasten die zelf de leiding nemen over hun leven en hun werk. Waar komt hun energie vandaan? Wat drijft hen? Hoe houden ze vol? Wanneer liepen ze tegen een muur aan en hoe braken ze er doorheen? Te gast was Carlo Strijk, executive trainer en coach.

Elke maandag van 14:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live