Nieuws

ltb follow chantal 06122022

Het belang van social media

Martine Hauwert sprak met Chantal van Koesveld van Follow Chantal in Let's Talk Business. 

In 2025 zijn 75% van de beslissers Millennials. Deze groep oriënteert op een andere manier dan de beslissers die dit de afgelopen 20 jaar hebben gedaan. Als bedrijf is het belangrijk om hierin mee te groeien en te anticiperen, maar hoe doe je dat? Met Follow Chantal helpt Chantal van Koesveld bedrijven met zichzelf zichtbaar te maken door middel van kennisdeling. Social media speelt in 2022 een belangrijke rol. Tijdens deze Let’s Talk Business blikte Martine Hauwert met Chantal terug op het verleden, maar keken ze ook naar de toekomst. Welke trends zien we binnen deze sector verschijnen?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live