Nieuws

Let's Talk Business Lookout 25112022

Is traditionele netwerkbeveiliging achterhaald?

Martine Hauwert ging in gesprek met Paul Visch tijdens Let's Talk Business.

Lookout is een endpoint-to-cloud securitybedrijf dat zich richt op het scheidsvlak van zakelijke en persoonlijke data. Lookout beschermt data op devices, apps, netwerken en clouds, met een geïntegreerd, ‘cloud-native’ platform – een oplossing die net zo flexibel is als de moderne digitale wereld.

Door organisaties en individuen meer controle te geven over hun data, kunnen ze de waarde van die data ontsluiten en laten groeien. Lookout wordt vertrouwd door organisaties van iedere grootte, overheidsinstellingen en miljoenen consumenten over de hele wereld om gevoelige data te beschermen, zodat ze vrij en veilig kunnen leven en werken. Martine Hauwert ging in gesprek met Paul Visch, regional manager Benelux bij Lookout, over onder meer cloud, digitale transormatie, security en thuiswerken. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live