Nieuws

Remote Working in Progress 25112022

De Gouden Werkplek Awards

Remote Working in Progress stond dit keer in teken van 'De Gouden Werkplek Awards'.

De Gouden Werkplek Award is een initiatief van de Remote Working Summit en kennispartners. De Remote Working Summit (voorheen De Thuiswerk Summit) is opgericht in 2021 en er hebben inmiddels vier succesvolle online summits plaatsgevonden. De Remote Working Summit is niet alleen een online kennisevent, maar ook een doorlopend peer-to-peer kennisplatform voor managers.

De Gouden Werkplek Award werd op 1 november toegekend aan bedrijven of organisaties, die zich op een verrassende en effectieve wijze concepten hebben ontwikkeld, op het gebied van hybride werken en creatieve oplossingen hebben gevonden. De Award is dan ook bedoeld om andere bedrijven en organisaties en hun managers te inspireren en kennis te delen. Er zijn verschillende Awards uitgereikt binnen de volgende categorieën:
- Innovatie
- Personeel & ontwikkeling
- Product- en diensten ontwikkeling
- Techniek

Daarbij werd tijdens de jurering gekeken naar de meerwaarde van de ontwikkelde concepten/oplossingen en de meerwaarde, die deze voor andere bedrijven, organisaties en/of medewerkers heeft. 

Te gast bij Martine Hauwert en co-host Mike Stern in deze uitzending waren Loes de Boer van DL Network Analytics en John van Hooft van BakkerElkhuizen.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Martine Hauwert en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live