Nieuws

LTB - TWST 23112022

‘Never waste a good crisis’

Glenn van der Burg ontving het bedrijf TWST in Let's Talk Business.

TWST helpt leidinggevenden en hun team ambities waar te maken. Ze begonnen in 2011 met advies, in 2015 met leiderschapsprogramma's en in coronatijd met online leerplatform coaching en opleidingen. De coronacrisis heeft bij TWST gezorgd voor ondernemerschap. Ze sloten een partnership met een online leerplatform, met als gevolg 4000 mensen die gestart zijn aan een scholingsprogramma. Glenn van der Burg ging hierover in gesprek met Dictus Nicolai, founder van TWST en co-owner, Robert Oskam.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live