Nieuws

Martijn Zuijdervliet LTB 23112022

Digitale transformatie

Robert Denneman sprak met Remco Zuijdervliet in Let's Talk Business.

Docspro is sinds 1994 een toonaangevende leverancier van hyperautomation, content services software en diensten. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van digitaliseren, transformeren en robotiseren van informatie gedreven processen.

Het gebruiken en opslaan van digitale data is in de zorgsector de laatste jaren enorm toegenomen. Zorgverleners, zorgverzekeraars en zorgkantoren zijn daarom op zoek naar oplossingen die het mogelijk maken om de diverse digitale en fysieke documentstromen te stroomlijnen en onder te brengen in één veilige, goed toegankelijke ‘digitale kluis’. 

Een cruciaal aspect bij het neerzetten van een dergelijke ‘digitale kluis’ is veiligheid. Bij de meeste documenten gaat het namelijk om zeer vertrouwelijke (privacygevoelige) informatie over de gezondheid van verzekerden en cliënten. Voor zorgverzekeraar en zorgkantoor Zorg en Zekerheid was dit reden om te kiezen voor OnBase in de Hyland Cloud, geleverd door digitale partner Docspro. Hoe werkt het precies? Robert Denneman ging hierover in gesprek met Remco Zuijdervliet, business consultant & bid manager bij Docspro.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live