Nieuws

Marije Klomp - Radboud Universiteit

MVO-manager van het jaar

Glenn van der Burg ging in gesprek met Marije Klomp tijdens Impact.

Een goede MVO-manager zorgt ervoor dat de duurzame thema's volop in ontwikkeling komen binnen de organisatie. Met een proactieve aanpak en een goede communicatie met alle stakeholders open je het gesprek over duurzaamheid. Dit levert belangrijke input op voor de verdere ontwikkeling van je duurzaamheidsstrategie.

In 2012 heeft Folkert van der Molen het initiatief genomen voor het instellen van de jaarlijkse verkiezing van de ‘MVO-manager van het Jaar’. MVO-manager is inmiddels een veel voorkomende en gewaardeerde beroepsgroep. Deze verkiezing heeft als doel om ook hieruit jaarlijks de absolute toppers in het zonnetje te zetten. Marije Klomp, programmadirecteur duurzaamheid bij de Radboud Universtiteit, is dit jaar genomineerd en Glenn van der Burg ging met haar in gesprek over haar nominatie.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum Impact Centre ErasmusGroenLeven, marktleider op het gebied van zonne-energie, en duurzaam-ondernemen.nl, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live