Nieuws

Remote Working Summit 01112022

De Remote Working Summit op New Business Radio

Ron Lemmens en Robert Denneman deden live-verslag van de Remote Working Summit.

Het was de vierde editie van hét grootste kennis event over hybride werken in de Benelux. Je kon hier alles ontdekken over de toekomst van hybride en asynchroon werken, op het gebied van: HR(M), cyber security, managementtools, gezondheid, verbinding houden, technieken, wetgevingen, werkplek- en kantoorinrichting.

Tijdens de summit werd je bijgepraat door de beste experts en praktijkdeskundigen over actuele trends, how-to’s en ontwikkelingen op het gebied van hybride en asynchroon werken. Ron Lemmens en Robert Denneman deden live-verslag vanaf de Remote Working Summit en spraken onder meer met Patrick Scherbeijn van Ask Roger!, Richard van Tilborg van CoVince, Remco de Kamer van Microsoft, Mike Stern van de Remote Working Summit, Allain Silbernberg van Ultimum, Sjaak van Schouteren van Marsh, Stefan van Hoof van Logitech, Eric Hartsink van Communicativ, Thomas Mulder van VodafoneZiggo, Steven Gudde van Olympia en Kelvin Rorive van Rabobank.

Het ochtendprogramma op New Business Radio was te beluisteren van 09:00 tot 11:00 uur, waarna we er tussen 13:30 en 15:00 uur weer bij waren voor het middagprogramma.

De uitzending is naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live