Nieuws

Remote Working in Progress 28102022

De juiste prioriteiten bij een overbelast management

Je hoorde weer een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress.

Binnen de huidige 'perfect storm' is het management overbelast en wordt het stellen van de juiste prioriteiten steeds moeilijker. Hoe zouden managers dit kunnen oplossen en wie of wat kan hen hierbij helpen? Ron Lemmens en Mike Stern gingen daar deze uitzending over in gesprek met Marcel Ketting, product manager VC & collaboration bij AVEX en Patrick Scherbeijn, solutions specialist Microsoft Teams en Skype for business bij Microsoft en co-founder van Ask Roger!. Ook blikten ze vooruit op de Remote Working Summit van volgende week. Waarom hebben bedrijven zoveel moeite met hybride werken?

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen

Luister live