Nieuws

271022 Impact

Onrust binnen de energiemarkt

Glenn van der Burg ontving in Impact Maurice van Eijndhoven en Jens van der Laan.

De oorlog in Oekraïne heeft de wereld op zijn kop gezet. Één van de gevolgen is de onrust op de energiemarkten. Gasprijzen schieten door het dak en nemen de elektriciteitsprijzen mee. Voor ondernemers een uitdagende tijd.

Duurzaamheid en onafhankelijk kunnen zijn in energievoorziening, staan meer dan ooit hoog op de agenda. Glenn van der Burg ging daarover in gesprek met Goodman, een beursgenoteerde, internationale en industriële vastgoedgroep die industrieel vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert; en GroenLeven, de partner van Goodman in zonne-energie. Wat zijn de uitdagingen op energiegebied en hoe kijkt men naar de toekomst?

Te gast in de uitzending waren Maurice van Eijndhoven, Asset Management bij Goodman en Jens van der Laan, Head of Sales & Business Development Energy Solutions bij GroenLeven.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum Impact Centre ErasmusGroenLeven, marktleider op het gebied van zonne-energie, en duurzaam-ondernemen.nl, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live