Nieuws

LTB WeServe 21102022

Hosting op het web

Martine Hauwert ging in gesprek met Frank Hassink in Let's Talk Business.

Weserve is sinds 2003 actief in de webhostingmarkt. Je kunt er terecht voor alles wat met hosting te maken heeft. Weserve beheert haar eigen netwerk en hardware vanuit 25 datacenters verdeeld over Nederland en beschikken over eigen koppelingen met diverse grote glasvezel leveranciers.

Weserve heeft in 2022 Datacenter Groningen overgenomen en met deze overname breidt ze haar diensten uit met datacenter housing en aanverwante activiteiten. Het bestaande netwerk van Weserve wordt daarmee gekoppeld aan Datacenter Groningen. Hoe is Weserve ontstaan en hoe kijken ze terug op de overname? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Frank Hassink, technical director bij WeServe.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live