Nieuws

Business Update Solvinity 19102022

De moderne CIO en duurzame digitale ecosystemen

Ron Lemmens sprak met Nancy Roos-Beukers en Wim de Boer tijdens een Business Update.

Vanwege grote veranderingen in de economie, verdere digitalisering in alle sectoren en een volwassen wordende managed ICT-sector wordt steeds meer samengewerkt in alsmaar groeiende digitale ecosystemen.

Hierdoor neemt de druk op CIO’s toe. Een IT-leider aan de directietafel is niet langer voldoende. CIO's moeten hun bedrijven ook helpen om de kansen en bedreigingen te doorzien die in overvloed aanwezig zijn in de digitale ecosystemen waartoe zij behoren. Wat zijn voorwaarden en succesfactoren voor CIO’s voor een geslaagde samenwerking in digitale ecosystemen?

Ron Lemmens ging hierover in gesprek met Nancy Roos-Beukers, CCO bij Solvinity en Wim de Boer, CIO bij uiteenlopende organisaties.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live