Nieuws

van a tot z 13102022

Rick Simons in Van A Tot Z Succesvol

Rick Simons was te gast bij Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol.

Rick Simons is CEO en oprichter van Staff Capital. Van kinds af aan had hij de doelstelling om ondernemer te worden. Na zijn studie en werkervaring op te hebben gedaan bij Manpower als manager National en International accounts werd hij inkoper flexible arbeid bij TPG, NUON en ING. Voor hem een prima opstart om als ondernemer in 2004 te starten met zijn eigen payrolling bedrijf. Na vele jaren van hard werken, ups-and-downs staat er inmiddels een organisatie die vijf merken vertegenwoordigt onder de vlag van Staff Capital. Een HR tech bedrijf dat concepten in de HR markt ontwikkeld en explodeert. Hessel Jan Smink ging met hem in gesprek over zijn carrière, het ondernemerschap en over de introductie van een nieuw merk.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live