Nieuws

Business Update met Solvinity 05102022

Toekomstbestendig samenwerken in finance

Folkert Tempelman ging in gesprek met Nancy Roos-Beukers en Andrew Mooijman.

De financiële sector is de afgelopen jaren goed opgeschud. Niet alleen door ontwikkelingen in de politiek, nieuwe wet- en regelgeving en verschuivingen in de markt, maar ook door snelle digitale transformatie. Tegelijkertijd zorgen FinTech start-ups voor disruptie met behulp van innovatieve technologie en nieuwe businessmodellen. Steeds geavanceerder wordende cybercriminaliteit maakt deze markt tot slot nóg complexer.

Al deze ontwikkelingen gaan sneller dan een enkele organisatie effectief aankan. Maar hoe zorg je voor toekomstbestendige samenwerking? Wat zijn de voorwaarden voor samenwerking, waarin alle partijen kunnen gedijen? In deze podcast delen Nancy Roos-Beukers, CCO bij Solvinity; en Andrew Mooijman, Fintech Workgroup Lead bij het Digital Ecosystems Institute, met Folkert Tempelman hun visie op de toekomst van samenwerking in de financiële sector.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live