Nieuws

Romar Bucur van Banijay Benelux 061022

De innovatieagenda van de mediasector

Bert Kok sprak tijdens MediaMatters met Romar Bucur van Banijay Benelux.

De tweede aflevering van de serie interviews met leden van de werkgroep innovatie van de Industrietafel, het periodieke overlegplatform van media-CEO’s. De bijenkomsten van de werkgroep hebben geresulteerd in een gezamenlijke Innovatieagenda van de mediasector die dinsdag 4 oktober is gepresenteerd aan minister Micky Adriaansens van Economische Zaken. Eén van de leden van die werkgroep innovatie is Romar Bucur, Head of Business Development & Strategy bij producent Banijay Benelux. Romar zat namens de producenten in de werkgroep innovatie. 

Bert Kok ging met Romar Bucur in gesprek. Hoe kijkt hij naar de  innovatieagenda, hoe vond hij het om met zijn collega’s van de verschillende mediabedrijven over innovatiestrategie te praten en hoe belangrijk is het in zijn ogen dat de Nederlandse mediasector samenwerkt om gemeenschappelijke uitdagingen aan te gaan?

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector. Bert Kok praat met gevestigde namen én nieuwkomers over de ontwikkelingen in de media-industrie. Daarbij gaat het om de technologie, maar ook om de business. Verder is er speciale aandacht voor de mediabedrijven op het Media Park in Hilversum.

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast.

MediaMatters is een initiatief van Media Perspectives.

Luister live