Nieuws

remy, angela en harro smart business week

Smart Business Week op New Business Radio

De Ondernemer tijdens de Smart Business Week gemist?

Smart Business Week
New Business Radio stond met De Ondernemer in het teken van de Smart Business Week. Remy Gieling, Robert van den Ham, Roland Tameling en co-hosts Angelina Best van AWS en Harro Stokman van Kepler Vision Technologies spraken met topondernemers en ceo’s vanuit Cupola XS, de techcampus voor digitalisering van het mkb. Vanuit de Koepelgevangenis in Haarlem liet je je onderdompelen in de wereld van technologie. Steeds meer bedrijven groeien dankzij technologie. Bedrijven die nieuwe technologie hebben omarmd zijn sneller in staat te anticiperen op veranderingen, kunnen klantgedrag voorspellen op basis van data, kosten reduceren door efficiency en zijn in staat om klanten digitaal te bedienen. Wat zijn de trends op dit gebied en hoe gaan topondernemers hiermee om?

Dag 5: Vrijdag 7 oktober
Co-hosts tijdens de vijfde dag van de Smart Business Week waren niemand minder dan Angelina Best van AWS en Harro Stokman van Kepler Vision Technologies. Samen met Remy Gieling en Robert van den Ham gingen ze tijdens deze vijfde dag in gesprek met: Chris Lukassen, Chief Product Officer bij Expandior; Sander Pagie, directeur bij Luminis; Michiel van der Heyden, Chief Product Officer bij Research Solutions; Pim van Leeuwen, Managing Director bij MetrixLab; Patrick Swart, Directeur Operations a.i. bij Noordhoff; Ronald van Rossum, ceo van ; Mike Rijkers, Managing Director bij Cupola XS. 

Dag 4: Donderdag 6 oktober
Co-host tijdens de vierde dag van de Smart Business Week was niemand minder dan Angelina Best van AWS. Samen met Remy Gieling, Robert van den Ham en tafelheer Job van den Berg van Blue Field Agency gingen ze tijdens deze vierde dag in gesprek met: Carl Maas van Celonis Benelux, Daan Kolkman van MKB Datalab, Jeffrey den Oudsten van Conscia, Aletta kok van de Jaarbeurs, Barry Bakker, Peter Hinssen van Nexxworks, Bart Boonen van CloudNation en Alexander Brouwer van VIVE.

Dag 3: Woensdag 5 oktober
Co-host tijdens de derde dag van de Smart Business Week was niemand minder dan Angelina Best. Samen met Remy Gieling ging ze tijdens deze derde dag in gesprek met: Luuk Figdor van AWS, Deborah Nas van TU Delft, Su Yin Timp van I.AMDIGITAL, Nick Blom van Conversation24, Taco Anema van QWIC, Robin Scholten van SoftwareONE en Sean Bermingham van Siemens.

Dag 2: Dinsdag 4 oktober
Co-host tijdens de tweede dag van de Smart Business Week was niemand minder dan Angelina Best. Samen met Remy Gieling en Robert van den Ham gingen ze tijdens deze tweede dag in gesprek met: Dave Maasland van ESET Nederland, Francijn de Rotte van Köster Advocaten, Bas Wibier, Business Development Directeur bij de Bochane Groep, Rik van der Woerdt van Amsterdam Data Collective, Ivo Wouters, Managing Director bij MELT Water en Edwin Derks en Sascha Worms van Team Rockstars.

Dag één: Maandag 3 oktober
Co-host tijdens de eerste dag van de Smart Business Week was niemand minder dan Angelina Best. Samen met Remy Gieling en Robert van den Ham gingen ze tijdens deze eerste dag in gesprek met; Jim Stolze, keynote spreker tijdens de Smart Radio Roadshow; Ruben Nieuwenhuis, oprichter van CupolaXS; Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express Groep; Peter Perebooms van Amazon Web Services; AWS-partner inQdo Cloud; Michiel Schipper van Digital Agency 23G en Frank Beerlage van IFS. 

Luister live