Nieuws

LTB Next learning 06102022

De toekomst van leren

Martine Hauwert ging in gesprek met Jos Maassen tijdens Let's Talk Business.

Next Learning Valley helpt organisaties leren aan de hand van hun visie. Samen met Learning Pool maken ze het mogelijk om deze visie te vertalen naar strategie. Hoe creeër je een leerecosysteem, waarmee je organisatie en alle medewerkers klaar zijn voor de toekomst? Martine Hauwert sprak erover met Jos Maassen van Next Learning Valley.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live