Nieuws

LTB Scorpion Yachts

Een jacht veranderen in NFT's

Dirk Oerlemans van Scorpion Yacht Club was te gast in Let's Talk Business.

Dirk Oerlemans is een echte rasondernemer en heeft verschillende bedrijven opgezet. Hij is eigenaar van Scorpion Yachts, de eerste jachtbouwer ter wereld die met de Scorpion Yachts Club NFT-lidmaatschappen en co-ownerships aanbiedt. Hoe gaat dat in zijn werk en hoe is het om daarin de eerste te zijn? Martine Hauwert ging daar tijdens deze Let's Talk Business over in gesprek met Dirk Oerlemans. 

Wil je gebruik maken van de NFT giveaway? Neem dan een kijkje op Scorpion Yacht Club NFT giveaway.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live