Nieuws

Remote Working in Progress 23092022

Cybersecurity niet op orde?

Een nieuwe uitzending van Remote Working in Progress gemist?

Bedrijven hebben hun cybersecurity vaak nog niet helemaal op orde. Welke factoren spelen hierin mee en welke stappen moeten er ondernomen worden om je bedrijf beter te beveiligen? Daar gingen Ron Lemmens en Mike Stern met hun gasten over in gesprek. Verder spraken ze over het rapport '12 Key Cyber Controls' en het aankomende Remote Working Summit. Wat verwachten zij van het aankomende summit?

Te gast in deze uitzending waren Sjaak Schouteren, Cyber Practice Leader bij Marsh Netherlands en Jelle Niemantsverdriet, National Security Officer bij Microsoft. 

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live